internsida

Cityhusets alla butiker omfattar det mesta du behöver inom dagligvaruhandel.

Akademibokhandeln

Akademibokhandeln är en bokhandel för konsumenter, studenter, enskilda professionella, företag och bibliotek, kort sagt för alla som använder boken för underhållning, information och utveckling.

Tfn: 010-7441460
www.akademibokhandeln.se

The Body Shop

Naturlig hudvård för naturligt välbefinnande.

Tfn: 016-51 86 82
www.thebodyshop.se

BR-leksaker

Specialbutiken för leksaker.

Tfn: 0757-282235
www.br-leksaker.se

Clas Ohlson

Rejäla produkter till låga priser! Clas Ohlson säljer kontorsmateriel, datortillbehör, elektronik, hushåll, verktyg och mycket annat.

Tfn: 016-15 89 50
www.clasohlson.se

Deichmann

Deichmann  -  skor som det passar dig.

Vi är skobutiken där DU hittar det DU letar efter .
Oavsett fot- och plånboksstorlek, vi har skor som det passar dig.
Oavsett temperament & humör , vi har skor som det passar dig.
Oavsett din smak och din stil, vi har skor som det passar dig.

Hos  Deichmann  handlar du som det passar dig. Vill du ha tips och vägledning hjälper dig våra trevliga och kunniga medarbetare mer än gärna. Handlar du hellre snabbt och enkelt?  Alla storlekar står redan framme och det är fullständigt fritt fram att prova så många skor du vill!
Vill du se vårt urval först, eller föredrar du att shoppa hemifrån? Kika då in på www.deichmann.com  

Oavsett vad du är ute efter – vi har de rätta skorna till just dig!

Välkommen in till Deichmann! 

Tfn: 016-51 15 50
 www.deichmann.com

Dressmann

Dressmann är Nordens största modekedja för herrkläder, och ingår i modekoncernen Varner-Gruppen. Koncernen har samlat central administration på Billingstad utanför Oslo, där även Dressmanns huvudkontor är placerat. Huvudkontoret har ungefär 40 anställda. Förutom i Norge är Dressmann i dag representerat i Sverige, Finland, Danmark, Lettland, Island och Tyskland. Kedjan har cirka 3 000 anställda fördelat på närmare 400 butiker.

Tfn: 016-12 64 30
http://www.dressmann.com

 

Frisörerna

Gör allt för frisyren!

Tfn: 016-51 40 42

Fuji foto center

Sveriges ledande fotokedja! Köptrygghet i starkt varumärke!

Tfn: 016-12 72 72
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


In & Finn

In & Finn erbjuder ett utbrett sortiment såsom presenter, heminredning, husgeråd, glas och porslin samt hygien artiklar, allt för att tillgodose kundens önskemål. Varje avdelning består av ett bassortiment med konkurrenskraftiga priser som utöver detta kombineras med modern heminredning.

Tfn: 016-13 99 90
www.inochfinn.se

Jack & Jones

Modebutiken i Cityhuset!

Tfn: 016-13 58 20
www.jack-jones.se

KappAhl

En av Nordens största kedjor inom mode! KappAhl erbjuder ett vuxet och modernt mode till rätt pris.

Tfn: 016-14 12 80
www.kappahl.se

Kicks

Välkommen till KICKS - Your beauty destination

Kicks erbjuder dig det senaste inom makeup, doft, hudvård och hårvård för både kvinnor och män. Du hittar varumärken som Biotherm, Clarins, Clinique, Dior, IsaDora, Lancôme, L´Oréal, Max Factor mfl. På Kicks arbetar utbildade makeupartister och hudterapeuter, allt för att du ska få den bästa hjälpen när du handlar. För aktuell information, kampanjer och öppettider besök vår hemsida.

Tfn: 016-13 34 90
www.kicks.se

Konditori Amarant

Levererat bakglädje sedan 1957 med kvalitet och smakglädje som paroll. Kundens behov i fokus med skapandet gör att bästa möjliga kvalitet och smakglädje kan fås. Två generationer av familjen Styrlander utgör kronan på verket hos Konditori Amarant där Kvalitet och Yrkeskunnande är viktiga beståndsdelar och pelare i arbetet. Kreativitet blandat med en mästares kunskap och erfarenhet gör Konditori Amarant till ett naturligt val...

Tfn: 016-51 11 00
www.konditoriamarant.se

 

Life

Produkter och rådgivning för hälsa.

Life hjälper dig att hålla dig naturligt frisk. Våra hälsorådgivare finns i butiken för att ge dig tips och råd om hur du kan hitta en bättre balans mellan kost, motion och vila. Självklart svarar de gärna på specifika frågor som rör hälsa och hälsoprodukter. Kedjan har 410 butiker fördelat på Sverige, Norge och Finland och drygt 360 000 klubbmedlemmar i Sverige. Välkommen!

Tfn: 0752-40 55 17
www.lifebutiken.se

McDonald's

McDonald's är en av de största restaurangkedjorna i världen med målsättningen att leverera god mat med snabb och vänlig service i rena, trevliga lokaler till ett lågt pris.

Tfn: 016-13 21 32
www.mcdonalds.se

Panduro

Panduro Hobby är Nordens ledande distributör av hobbymaterial. Genom en unik bredd och ett strategiskt utvecklingsarbete erbjuder vi produkter och inspiration för eget kreativt skapande. Panduro Hobby har ett sortiment på mer än 9 000 produkter inom scrapbooking, smycketillverkning, inredningsdetaljer, tyg, barnprodukter m.m. Produkterna säljs via egna butiker, återförsäljare, postorder samt genom grossistverksamhet. Huvudkontoret är beläget i Malmö och totalt har företaget ca 500 anställda.

"Panduro på facebook! Gilla Panduro Hobby Cityhuset Eskilstuna på facebook för att ta del av personalens pysseltips och nyheter".

Tfn: 016-51 50 80
www.panduro.se

Quicken Spel & Tidningar

Tidningar, tobak, godis och spel; allt i en butik!

Tfn: 016-51 91 90

Phone House

Phone House är en oberoende återförsäljarkedja inom mobiltelefoni
med över 100 butiker runt om i Sverige. I våra butiker hittar du mobiltelefoner, tillbehör, mobilt bredband och surfplattor. Vi har alla operatörer och ger dig oberoende råd om alla mobilabonnemang och hjälper dig förlänga, nyteckna abonnemang eller att byta operatör.

 

Tfn: 016-17 55 10
www.phonehouse.se

Tele2

Cheap i Cityhuset! Är du ute efter en ny mobiltelefon, vill byta abonnemang eller skaffa det ultimata bredbandet? Då har du kommit helt rätt. Vi har det mesta inom telekom plus en massa kul tillbehör. Till samma låga Tele2 priser som vanligt såklart. Välkommen in i butiken så hjälper vår kunniga personal dig att hitta rätt.

 

 Tfn: 0772-25 2525
www.tele2.se

Tre Smeder

Butiken för guld, silvervaror och klockor från kända leverantörer! Egna guldsmeder som kan tillverka dina drömmars smycke i vår egen atelje - urmakare.

Tfn: 016-14 18 70
www.tresmeder.se

Twilfit

Underkläder är lyx, vardag, mode och funktion. Kollektionerna är kvinnligt sensuella och plaggen överraskar med vågade skärningar och spännande detaljer.

Tfn: 016-12 60 93
www.twilfit.se

Vero Moda

www.facebook.com/veromodasweden

Tfn: 016-13 58 20
www.veromoda.se

Zizzi

Dansk klädkedja som vänder sig till kvinnor med former.

Tfn: 016-13 33 45
www.zizzi.dk